Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

- Αφού φρόντισε η Κυβέρνηση να μας παραμυθιάσει με τα "οικολογικά κλιματιστικά" (χθες ήταν η τελευταία ημέρα της επιδότησης) και αφού ο κύριος της "ημέτερης" κυρίας Φ.Π. μάζεψε όλο το χαρτί με τα χιλιάδες παλιά που πήρε η εταιρεία του γιά ανακύκλωση, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες του πάντα καχύποπτου και κακοήθους κειμενογράφου που πάντοτε πίστευε πως η οικολογία είναι η μπίζνα του μέλλοντος, είπαν να μας αναγκάσουν να τα βάλουμε όλοι μαζί μπρος γιά να δούμε αν αποδίδουν καλά, προσπαθώντας να μας ζεστάνουν λιγάκι καίγοντας (πάλι) την Αττική.

Ήδη στο Εσωτερικών έχουν αρχίσει να βγαίνουν από το συρτάρι τα πρώτα μπλόκ των επιταγών γιά τα πεντοχίλιαρα των επόμενων προγραμματισμένων πυροπαθών, οι οποίοι δεν θα λησμονήσουν γιά άλλη μιά φορά να το ανταποδώσουν στον ανεπάγγελτο Kωστάκη, χαρίζοντάς του στις επόμενες εκλογές ποσοστά που θα τα ζήλευε ακόμη και ο Αχμαντινετζάντ.

Πληροφορίες που θέλουν τον Γιωργάκη να προσπαθεί να σβήσει τις πυρκαγιές φυσώντας με την τρόμπα του ποδηλάτου του, προς το παρόν ελέγχονται ως ανακριβείς.

Κουφάλα Καραμανλή, εκ της τέφρας μας αναγεννάσαι !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου