Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Εκ του Περισσού και εκ του περισσού.

- Συγκλονιστήκαμε κυριολεκτικά από τις επισημάνσεις-"καταγγελίες" που έκαναν οι Βουλευτές του ΚΚΕ στην Βουλή πάνω στο θέμα των πυρκαγιών :

"Δεν υπήρχε σχέδιο σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, προβληματικός συντονισμός, απουσία αντιπυρικών ζωνών λόγω του ότι οι διάφοροι "φορείς" έχουν κόντρες μεταξύ τους, μεγάλη χρονική καθυστέρηση μέχρι να ζητήσουμε βοήθεια από τους ξένους, ελλείψεις προσωπικού και φυσικά πλήρης ανικανότητα του "Ξενοκράτη" γιά να φέρει αποτελέσματα."

Σιγά ρε παιδιά μην τους τα λέτε τόσο χοντρά, τους κάνατε την μούρη κρέας δηλαδή... δεν τους λυπάστε λιγάκι... Kαλά, ολόκληρο ΚΚΕ αυτά βρήκε να πεί μόνο ? Αυτά περίμενε να ακούσει ένας ολόκληρος λαός από ένα κόμμα αντιπολίτευσης και μάλιστα ένα κόμμα που τιμήθηκε από το λαό με την τρίτη θέση στις πρόσφατες ευρωεκλογές ? Μα όλα αυτά αγαπητοί σύντροφοι τα ξέρει μέχρι και ο τελευταίος ιθαγενής αυτής της χώρας εσάς περιμέναμε να τα μάθουμε ?

Και το να μιλάει ο καφετζής της γειτονιάς μου γιά "οργανωμένο σχέδιο" μη μπορώντας όμως ταυτόχρονα και να προσκομίσει  στοιχεία δεν τρέχει και τίποτα, αλλά το να λέει ακριβώς τα ίδια ένα ολόκληρο κόμμα του 8.3% παρακαλώ χωρίς να έχει απτά στοιχεία να τους τα τρίψει στην μούρη, αν δεν φανερώνει πολιτική ελαφρότητα, φανερώνει τουλάχιστον ανικανότητα να ανταποκριθεί στον θεσμικό του ρόλο.Φανερώνει κάτι άλλο δηλαδή ? Πές μου και σύ Άγιε μου Φανούρη που έχεις και την τιμητική σου σήμερα γιατί θα σαλτάρω τελείως !

2 σχόλια:

  1. Τα έχουμε πει τόσες φορές αλλά εσύ εκεί, επιμένεις. Καλά κάνεις βέβαια αλλά μην στεναχωριέσαι που απάντηση δεν παίρνεις...
    Είπαμε: Δώστους καταγγελία και πάρτους τη ψυχή.
    Καλό είναι αυτό αλλά δε φτάνει..
    Πολύ κο κο κο αλλά από αυγό, τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Chobe, "πολύ κου-κου-κου" ήθελες μάλλον να γράψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή