Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

- Mετά διάβασα ολόκληρο τον τίτλο και κατάλαβα πως αφορούσε το "Φαράγγι του Βενεράτου".Μιά όχι άχρωμη αλλά ωστόσο άοσμη και άγευστη εικονοληψία, 19 φωτογραφίες σαν αυτές που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες "ελεύθερες" στο διαδίκτυο.Δεν την κρίνω με καλλιτεχνικά κριτήρια άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο αφού καταφανώς ο φωτογράφος δεν είχε τέτοιες βλέψεις. Αλλά ακόμη και ως καταγραφικές-ταξιδιωτικές φωτογραφίες αν τις αντιμετωπίζαμε, δεν θα μπορούσαμε σε καμμία περίπτωση να τις χαρακτηρίζαμε ως κάτι παραπάνω από παγερά αδιάφορες.

Αυτή η ..."πολυσυλλεκτικότης θεωρήσεων" στο dpgr, ώρες-ώρες καταντάει ...υπέροχη.
"Δημοκρατία" - Φωτογραφία: 19-0

7 σχόλια:

  1. Τι τα θες κυρ-Παυλο παλι προδοθηκατε εσυ και η παρεουλα σου η ελιτιστικη. Οταν βαζεις τη Δημοκρατια μεσα στα εισαγωγικα καταλαβαινουμε ολοι σε τι εκτιμηση την εχετε τη Δημοκρατια ισως γιατι τη φοβαστε που ειναι εναντιον της καθε αυθαιντιας. Ευτυχως απο δω και μπρος το dpgr θα ειναι παλι δημοκρατικο και θα χωραει ολους χωρις εξερεσεις οπως θελατε εσεις να κανετε, αυτη ηταν η δυναμη του dpgr οτι μπορουσε να τους μαζευει ολους στην ιδια στεγη. Εσεις θελατε να το αλλαξετε αυτο και να το κανετε αυστηρα για δηθεν καλλιτεχνες αλλα ευτυχως δεν σας περασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παύλε βάλε και κανένα σύνδεσμο του επίμαχου θέματος, να δούμε και να εκτιμήσουμε τις φωτογραφίες αυτές με τα δικά μας κριτήρια, άλλωστε είναι ο τελευταίος αδιάφορος, μόλις τον φας μπορείς να αυτοκτονήσεις, όμως δεν θα σου κάνει το χατήρι.

    Παύλε η εκδίκηση του αδιάφορου είναι να ασχολείσαι μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eμείς τη γεννήσαμε τη δημοκρατία, άρα δικιά μας είναι, άρα ότι θέλουμε την κάνουμε. Άμα λάχει την κόβουμε κυβάκια και την πετάμε με πατάτες στο φούρνο και μετά από μερικές ώρες αναπόφευκτα γίνεται η κουράδα που είναι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Aνώνυμος 18/08/09 8:19 : Σκόπιμα αγαπητέ δεν ανέφεραμε το όνομα του φωτογράφου και σχετικό link γιά να τον προστατεύσουμε, δεν πιστεύουμε πως έπρεπε να εκτεθεί περισσότερο. Αρκετά δεν εξετέθη από μόνος του? (Και δεν συνεχίζει βεβαίως να εκτίθεται μέσα από τόσο από τέτοιου είδους "υπερασπίσεις" όπως οι δικές σας ?) Νομίζω πως, αν μη τι άλλο άξιζε μιάς ποιοτικότερης υπεράσπισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παύλε εδώ Μένος, ο υπερασπιζόμενος από τον εαυτόν του, σε ευχαριστώ για την προστασία που μου προσφέρεις και μάλιστα αφιλοκερδώς, αλλά επιμένω όταν ασχολείσαι με εμένα βάζε και κανένα σύνδεσμο να κονομά με και καμιά εμφάνιση, κατά τον Μιτσοτάκη ξέρεις τον Κωνσταντίνο τον Γουρλή, ο οποίος τηλεφώνησε στον Χάρη Κλίν στα μέσα της δεκαετίας του 80 να του ζητήσει να τον σατιρίζει πιο συχνά και πιο σκληρά, γιατί απλά ο Μητσοτάκης ήξερε ότι το μυστικό είναι στην αναγνωρισιμότητα, τελικά ο πατριώτης μου έγινε πρωθυπουργός, εντάξει εγώ δεν έχω τόσο μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά με τόσους να με προστατεύουν να μην εκτεθώ που ξέρεις καμιά φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ευχαρίστως Μένο, να σου βάλω link αφού το θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή