Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

- Το ίδιο ακριβώς συνέβη (και) στον Νοvus και αυτή τη φορά βαρέθηκε να το παίζει φλεγματικός βρετανός και να κουνάει το κεφάλι του με συγκατάβαση και οίκτο. Στο κάτω-κάτω από την Φλώρινα είναι δεν είναι από και από το Μπάκιγχαμ και όσο γιά το αριστερό του παρελθόν στα τσακίδια κι αυτό, σαράντα χρόνια τα ποσοστά "μας" στις εκλογές τρομάζουν να περάσουν το ποσοστό του χαρτοσήμου υπέρ του Δημοσίου. ("Μα είναι ζωή κι αυτή" σου λέει κι ο αριστερός, "εγώ πότε θα γίνω μάνα"?)
Έτσι λοιπόν, δεν άντεξε στις άνευ λόγου αρνητικές ψήφους ενός επαγγελματία του είδους και χθές διέρρηξε τα ιατρικά του ιμάτια.

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι τωρινό.Κρατάει χρόνια αυτή η (δύσοσμη) κολώνια. Άνθρωποι των οποίων συνήθως η συνεισφορά στο dpgr έχει αρνητικό πρόσημο, προσπαθώντας αφ΄ενός μεν να διασκεδάσουν την ανία τους και αφ΄ετέρου την άνοιά τους, επιδίδονται στο προσφιλές σπόρ της αρνητικής ψηφοδότησης χωρίς κανένα απολύτως λόγο, μόνο και μόνο διαβάζοντας το nickname του συγγραφέα ενός post. Τόχω ζήσει και γώ στο πετσί μου χρόνια. Και πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι. Πότε λειτουργούν κατά μόνας και πότε κατ΄αγέλη.Και με απίστευτα αξιόπιστες πληροφορίες που έχω, πολλές φορές οι άνθρωποι αυτοί λειτουργούν και ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ και μετά από ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ FORUM. Πχ. αυτές τις μέρες θα "στριμώξουμε" αυτόν. -Ποιός θα το κάνει ? -Εγώ όχι πάντως, άλλωστε αυτό τον καιρό "ασχολούμαι" με τον άλλον και δεν θέλω να δίνω στόχο.
(Και λοιπά δημοκρατικά και όμορφα).

Και όταν την "δουλειά" αυτή δεν μπορεί να την πάρει κάποιος "εργολάβος", τότε την δίνει "υπεργολαβία" σε κάποιον που είναι πιό ...πρό-χοιρος. Φυσικά όλοι οι κακόβουλοι "ψηφοφόροι" δεν είναι απαραίτητα και "υπεργολάβοι", αλλά και από την άλλη, τέτοια σπουδή γιά (διεκ)περαίωση "δημοσίων έργων" είναι δύσκολο να γίνεται χωρίς να έχει βγεί και κάποιο "κονδύλι".(Ή έστω και "κονδύλι" να μην έχει βγεί, τουλάχιστον νά έχει γίνει κάποια "δημοπράτηση του έργου" βρε αδερφέ...) Και, κατά μία τελείως "διαβολική σύμπτωση", το ίδιο άτομο που φιλοδωρεί αυτή τη στιγμή με αρνητικές τον Novus και χωρίς κανένα απολύτως (εμφανή τουλάχιστον) λόγο, είναι το ίδιο άτομο που έκανε ακριβώς το ίδιο και στον γράφοντα επί χρόνια σχεδόν. (Κάτι πήγα τότε και γώ ο αφελής να φωνάξω και να διαμαρτυρηθώ ανοιχτά αλλά με έφαγε η μαρμάγκα).

Συγγνώμη βρε Costis αλλά πρωί-πρωί τί μας έπιασε και papαρολογούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου