Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Άντε ρε Akis !

- Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του Οκτώβρη ανακοίνωσε ο εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος τέως Υπουργός, ομορφάντρας και γκόμενος Akis Τσοχατζόπουλος. Με μία δήλωση απίστευτης θρασύτητας που απευθύνεται μόνο σε αντίστοιχης με την δική του ευφυίας άτομα...

"διαπιστώνουμε όλοι μας τις τελευταίες μέρες στην πόλη μας ότι ενώ φουντώνει καθημερινά το κλίμα συμμετοχής, δράσης και αγώνα των μελών, των φίλων και του λαού μας, εμφανίστηκε και πάλι,- ύπουλα και απρόσωπα, όπως το 2007-, το διχαστικό φαινόμενο συκοφάντησης και αμφισβήτησης στελεχών"

προσπαθεί να πετύχει μ΄ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Και να γλυτώσει την ταπείνωση που θα του επιφύλασσε ένας "ενδεχόμενος" (τί ενδεχόμενος-σίγουρο ήταν) αποκλεισμός και διά χειρός Γιωργάκη από τις λίστες του ΠΑΣΟΚ και να τραβήξει μιά δαγκωματιά στα μουλωχτά στον Πρόεδρό του αφού οι δηλώσεις του περί "διχασμού και συκοφάντησης" δεν ζωγραφίζουν κανέναν άλλον παρά αυτόν.

Γιατί λοιπόν ρε Akis δεν μας λές την αλήθεια ? Γιατί δεν μας λές πως ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να σε περιλάβει η Ιπποκράτους στις λίστες της γιατί συμβολίζεις ό,τι πιό σιχαμερό και διεφθαρμένο στην συνείδηση του κόσμου του ΠΑΣΟΚ και δεν ήθελες να φάς την ξεφτίλα και μας αρχίζεις τις παπαριές γιά συνωμοσίες και τα λοιπά τετριμμένα ? Τί δηλαδή, πήγες να το παίξεις τζάμπα μάγκας ? Διάολε, μικρή χώρα είμαστε και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. (Τόχε πεί και ο Παυλίδης αυτό).

Ο άλλοτε μέγας κομματικός στυλοβάτης και ένα από τα πιό βασικά πρόσωπα που κατάφεραν μέσα σε λίγα μόνο χρόνια να μεταμορφώσουν το κόμμα από (παλ)λαϊκό αίτημα σε άντρο απόλυτης διαφθοράς και βαριάς μαφιόζικης διαπλοκής, ο Akis που με την προκλητική και χλιδάτη ζωή του έκανε τον κόσμο να σιχαθεί το ΠΑΣΟΚ αλλά και την πολιτική, έρχεται τώρα με απύθμενο θράσος να (καμωθεί) πως ζητάει και τα ρέστα. Δεν θάναι λέει υποψήφιος ! Χεστήκαμε ρε Akis μήπως στο ζήτησε και κανένας δηλαδή ? Και πώς κάποιος μπορεί να αρνείται κάτι το οποίο δεν του έχει ζητηθεί ? (Και άσε τις μούφες ότι σε προτείνανε οι νομαρχιακές κλπ...)

Άντε ρε Akis μετά από την 35χρονη "προσφορά" σου στον τόπο, καιρός να πας και σύ να ξεκουραστείς λιγάκι, τόσα χρόνια πιά, έχεις γίνει θυσία γιά μας.Πάρε την γυναικούλα σου και το παιδάκι σου και άντε να αναπαύσεις λίγο την σοσιαλιστική σου συνείδηση στο Four Seasons, να θυμηθείς και την πρώτη μέρα του γάμου σου που σου (μου?του?μας?)  κόστισε ένα σκασμό χιλιάρικα και όλα φυσικά από τον πενιχρό σου μισθό.

Άντε ρε Akis να μην σου πούμε και μεις ο απλός λαός τίποτε πιό χοντρό και δεν κάνει στην ηλικία σου.

Άντε ρε Akis και να ευχαριστάς τον θεό που σε έκανε υπουργό σε αυτό το μπουρδελάκι που λέγεται Ελλάδα και υπάρχει και ο νόμος περί "ευθύνης" υπουργών και έτσι (και σύ) δεν κάνεις διακοπές σε κανένα άλλο "μαγαζί".Κατά Κορυδαλλό μεριά. Και εκεί δεν θα πήγαινες μόνο γιά ...four seasons αλλά for ever.

Άντε ρε Akis να μη σου πoύμε και τίποτε καντήλια.

Άει σιχτίρ ρε Akis !

Γιά όποιον ενδιαφέρεται, το επίσημο site του Akis είναι http://www.akis.gr/akis/home/index_html !!!!
(Ήθελε να το κάνει Sakis αλλά τό domain το είχε πιάσει ο Ρουβάς). Ρε ούστ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου