Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Στασίδι νάχω στη Βουλή, κι΄ας είναι και του ΛΑΟΣ.

- Και επειδή κάποιοι παρακολουθούν τα σημεία των καιρών, (καιροσκόποι λέγονται) και βλέπουν πως η καριέρα τους στη Νέα Δημοκρατία τελείωσε γιατί δεν θα φτάσουν τα έδρανα γι΄αυτούς, κοιτάνε πως θα εξασφαλίσουν πάση θυσία το στασίδι τους μέσ΄στη Βουλή, κι΄ας πάει και το παλιάμπελο της (όποιας) έξωθεν καλής μαρτυρίας.

Και σκέφτονται με αγνή πολιτική σκέψη : "ΛΑΟΣ ? ΛΑΟΣ και γιατί όχι παρακαλώ ? Είδαμε και την προσωπική προκοπή μας και στην κεντροδεξιά του Καραμανλή..." Και στοιχίζονται στην ουρά γιά να σφίξουν το χέρι-χέρι τους με τον Καρατζαφέρη. Δεν βαριέσαι κύριε Κωνσταντάρα μου, καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Έτσι κι΄αλλιώς ανέκαθεν η κωμωδία αποτελούσε οικογενειακή σας παράδοση.

Και τώρα μάλιστα που θα έχετε δίπλα σας στα έδρανα και τον Ψινάκη θα πέσει ακόμη περισσότερο γέλιο. Και γιατί δηλαδής παρακαλώ να μην μπεί στην Βουλή και  ο αγαπητός ο Ηλίας ο Ψινάκης? Ο Αλογοσκούφης δηλαδής καλύτερος ήτανε ?  Πότε δηλαδής ο Αλογοσκούφης μας έκανε να γελάσουμε ?

Φυσικά υπάρχουν και πολιτικώς αξιοπρεπέστεροι άνθρωποι όπως ο κ. Λευτέρης Κωνσταντινίδης του ΠΑΣΟΚ ο οποίος, ευγενικά μεν κατάμουτρα δε, είπε ένα ολοστρόγγυλο ΟΧΙ στον αρχηγό του ΛΑΟΣ ο οποίος κούνησε και σε αυτόν καθρεφτάκια και χάντρες ενώ παράλληλα δήλωσε πως είναι πολύ αριστερός γιά να χωρέσει σε ένα κόμμα όπως το ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου