Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

- Μέλος:
"Την τέταρτη φορά που θα διοργανωθεί διαγωνισμός με το ίδιο θέμα στο dpgr, μήπως θα μπορούσαμε να είχαμε διαφορετικό εισαγωγικό κείμενο καθώς και άλλα παραδείγματα εκτός από τις (κατά τα άλλα εξαιρετικές) ψηφιακές δημιουργίες του Κώστα Ανδρώνη και του Νίκου Καλύβα;Γιατί ακριβώς τα ίδια είχαμε και το 2006 και το 2005... και τότε, ο μεγάλος φωτογράφος Andreas Feininger έγραφε ακριβώς τα ίδια... Και δεν θα εκπλαγώ αν λόγω του copy paste θα αρχίσουν και οι dpgrίτες να στέλνουν τις ίδιες συμμετοχές με τότε... "

Και μείς που είχαμε χαρεί γιά το ρεκόρ που είχε σπάσει ο συντάκτης του γράφοντας συνεχόμενα 608 λέξεις ! Λυπάμαι αλλά η Ελλανόδικος επιτροπή του kazandpgr οφείλει να αφαιρέσει πάραυτα και ατιμωτικώς την τιμητικήν διάκρισιν, καθότι ο εν λόγω κατηγορούμενος υπέπεσε σε τρία βαρύτατα ατοπήματα :
1. Copy.
2. Paste.
3. Κοινή Μαλακία.(το να αντιγράφεις άντε τρώγεται.. το να αντιγράφεις όμως τον εαυτό σου ειδικά όταν αυτός απέχει "κάπως"από το να είναι ο I.Μ. Παναγιωτόπουλος, ε αυτό δεν παλεύεται).
Το Δικαστήριον διακόπτει διά να συσκεφθεί επί της επιμετρήσεως της ποινής. (και να φάει και κανένα διπλόπιτο με τζατζίκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου