Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

- Kι' επειδή οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να παραδεχτούμε, πως το Dpgr είναι ίσως το μόνο φωτογραφικό site το οποίο δεν "επιτρέπει" σχολιασμό άλλων "αδελφών" sites και μάλιστα με αυτόν τον "άκομψο" τρόπο. Και φυσικά αυτό είναι προς τιμήν του Dpgr. Ουδέποτε είδα μέσα στο Dpgr το ελάχιστο σχόλιο το οποίο να αφήνει έστω και τον παραμικρό υπαινιγμό γιά το πώς λειτουργούν τα υπόλοιπα, πολύ δε περισσότερο, υβριστικούς ή έστω αιχμηρούς χαρακτηρισμούς προς μέλη (και μάλιστα διακεκριμένα μέλη) άλλων sites. Και ειδικά από άτομα τα οποία ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να είναι μέλη και των δύο sites. (παράλογο? απολύτως !)
Αυτά, διότι το σωστό πρέπει να λέγεται.

7 σχόλια:

  1. Παντως οταν γιναμε μελη του ενος ή του αλλου site δεν καναμε συμβολαιο για μονοπωληση του εαυτου μας πουθενα ουτε δοσαμε σε κανενα ορκους αιωνιας υποταγης .
    Ειναι πολυ πρεπον και κομψο αυτο που λες για τον σχολιασμο των τεκτομενων μεταξυ δυο "αδελφων" sites . Ο καθενας με τα μελη του και ο Λουμιδης στους καφεδες.
    Δεν ειδα πουθενα μεχρι τωρα αντιθετη συμπεριφορα σε φωτογραφικα sites ανα το παγκοσμιο. Μονο στο photosig ειδα να σχολιαζουν το photonet, στην ουσια ομως το επαινουσαν για την πρωτοπορια του και για τα ποσα ειχαν μαθει απ'αυτο.
    Εξ'αλλου σχεδον πουθενα στον κοσμο ο μαιτρ d' δεν βριζει τους πελατες του μαγαζιου ειδικα οταν τον πληρωνουν για τις προσφερομενες υπηρεσιες διοτι ειναι κακο για τις μπιζνεςς.
    Υγειενεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις απόλυτο δίκαιο αγαπητέ φίλε όταν λές πως "οταν γιναμε μελη του ενος ή του αλλου site δεν καναμε συμβολαιο για μονοπωληση του εαυτου μας πουθενα ουτε δοσαμε σε κανενα ορκους αιωνιας υποταγης". Aυτό που γράφεις με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.Απλώς μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταννοήσω πώς είναι δυνατόν να "βρίζω" ένα site μέσα από ένα άλλο, ενώ την επόμενη στιγμή θα ξαναμπώ σε αυτό που έβριζα σαν να μην τρέχει τίποτε.Γιατί δεν "βρίζεις" το site MEΣΑ στο site μπάς και αλλάξει τουλάχιστον κάτι? Mήπως δεν αντέχουν τα γόνατά μας ? (εκτός και αν είμαστε διχασμένες προσωπικότητες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το να γλυφομε εκει που προηγουμενως φτηναμε( για να μην πω αφοδευαμε ) δυστυχως ειναι ενα απο τα εθνικα μας σπορτς.Το να το κανομε στην στρουθοκαμηλικη του εκδοση(αυτη που λες) μας κανει περισσοτερο "αντρακια" και πουλαμε και μουρη την ιδια ωρα .Συνεπως μονο ενα group therapy ειναι το μονο που μπορει να μας σωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παύλος Κιρκασίδης: "Γιατί δεν βρίζεις το site ΜΕΣΑ στο site μπας και αλλάξει τουλάχιστον κάτι?"

    Προσπάθησαν πολλοί να κάνουν αυτό που αναφέρεις πιο πάνω. Δυστυχώς οποιοδήποτε σχόλιο αναρτηθεί στο dpgr και ΔΕΝ είναι αρεστό από τους υπεύθυνους του site, διαγράφεται άμεσα!!!
    Αυτός ήταν και ο λόγος που πολλά μέλη εξέφρασαν τα παράπονα και την πικρία τους μέσα από κάποιο άλλο site και όχι από το ίδιο.
    Μπορεί ενδεχομένως να είναι άκομψο, αλλά θεωρώ πολύ πιο άκομψο και αυταρχικό (για να μην πω καμιά πιο βαριά λέξη) το να φιμώνεις το δικαίωμα του άλλου να εκφράζεται...
    Εκμηδενίζει και την παραμικρή αίσθηση δικαίου κάτι τέτοιο και δημιουργεί πολύ άσχημα συναισθήματα σε αυτόν που προσπαθεί να εκφράσει μια άποψη και βλέπει έκπληκτος τα post του να διαγράφονται εν αγνοία του......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eimai melos kai sta dio site, alla me endoiaferei mono i fwtografia. Tipota allo. Den katalavenw giati sas fenete paralogo.

    Eyxaristw gia ton xwro.

    Y.G.: auto to blog gia poion akrivos logo yparxei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aγαπητέ φίλε αυτά τα λές σε κάποιον που έχει υποστεί ίσως περισσότερο από αρκετούς την "πρακτική" αυτή των ιθυνόντων του dpgr οπότε δεν θα με βρείς αντίθετο-κάθε άλλο.Η "πρακτική" αυτή δε, είναι ένας από τους λόγους που οδήγησαν το συγκεκριμένο site στην μάλλον όχι καλή κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, με άλλα λόγια (και) γι΄αυτές του τις μεθοδεύσεις πληρώνει το βαρύτατο αντίτιμο. Η δε διαγραφή (τέτοιων) μηνυμάτων και εφόσον αυτά είναι απολύτως τεκμηριωμένα και όχι κακόβουλα, στην ουσία ακυρώνει εξ αρχής την προσωπικότητα του μέλους. Στο σημείο λοιπόν αυτό, πιστεύω ότι πρέπει το μέλος να αποχωρεί και να εκφράζει τις απόψεις του από όποιο "μετερίζι" δύναται (άντε έστω και από "αδελφό" site) αλλά σε καμμία περίπτωση δεν είναι λογικό, ηθικό και τίμιο να εξακολουθεί να είναι μέλος του site που τον έχει προσβάλλει.Αν όλοι σκεπτόντουσαν και ενεργούσαν κάπως έτσι, νομίζω πως το dpgr δεν θα (μπορούσε) να λειτουργεί και να συμπεριφέρεται κατ΄αυτόν τον όντως απαράδεκτο τρόπο.
    Σε ευχαριστώ γιά τις χρήσιμες τοποθετήσεις σου.
    Παύλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Μάνθο κάνεις πολύ καλά και είσαι μέλος και στα δύο site.Κανείς δεν μέμφεται κανέναν γιά κάτι τέτοιο.Εξήγησα παραπάνω το σκεπτικό μου και νομίζω δεν χρειάζεται να το επαναλάβω.Όσον αφορά το ότι σε "ενδιαφέρει μόνο η φωτογραφία", υποθέσω ότι δεν το εννοείς ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το είχε πεί και ο Χριστόδουλος πως "δεν ήξερε τίποτε περί χούντας γιατί την εποχή εκείνη ήταν φοιτητής και διάβαζε".
    Γιά το άλλο που ρωτάς, "γιατί υπάρχει αυτό το blog" η απάντησή μου θα είναι πολύ απλή αλλά και πολύ σοβαρή ταυτόχρονα:
    To blog αυτό υπάρχει γιά πλάκα.Τόσο απλά και τόσο σοβαρά.
    Σε ευχαριστώ που με επισκέφτηκες και με τίμησες εκθέτοντάς μας τις απόψεις σου.
    Παύλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή