Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

- Και επειδή τα μάτια και τα αυτιά του kazandp.gr είναι παντού και μαθαίνουν τα πάντα, (ΤΑ ΠΑΝΤΑ Σεβασμιώτατε), να σας ανακοινώσουμε το θέμα του επόμενου διαγωνισμού. Πάρτε χαρτί και πληκτρολόγιο βλαμένα και γράφτε:

Θέμα 1ον:
Έστω ότι σε ένα site υπάρχουν 2000 πραγματικά μέλη και κάθε ένα εξ αυτών επηρρεάζει κατά Μ/Ο άλλα 5. Και έστω ότι αυτά τα μέλη την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια με συχνότητα 1 μέλος ανά 3 ημέρες. Έστω επίσης ότι περίπου 12 νέα μέλη εγγράφονται ημερησίως εκ των οποίων τα 2 διπλοεγγραφές, εκ των δε υπολοίπων 10, μόνο το 0,5 θα γίνει ενεργό μέλος και εξ αυτού του 0,5 μόνο το 0,1 θα γίνει συνδρομητής.

Ζητούμενο 1ον: Πού πάει η ανθρωπότης ?
Ζητούμενο 2ον: Mε τι λεφτά βρε αχαΐρευτε να πάω να ψωνίσω ?
Ζητούμενο 3ον: Mα είμεθα Κράτος εμείς ? Όχι δηλαδή σας ρωτώ, είμεθα Κράτος εμείς ?

Θέμα 2ον :
"Όσο περισσότερο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο περισσότερο φαίνεται ο κώλος της".

Να αναπτυχθεί διεξοδικά το θέμα που αφορά την ανέλιξη της μαϊμούς και να επισημανθούν τα συντακτικά σχήματα (καλολογικά στοιχεία κλπ) που αφορούν τον κώλο της.

Γνωρίζουμε πως τα θέματα αυτά δεν έχουν καμμία σχέση με την φωτογραφία αλλά μήπως έτσι κι αλλιώς έχει καμμία σχέση με τη φωτογραφία και το θέμα "Ψηφιακές Δημιουργίες"?
Και μην ξεχνάτε πως εδώ, όπως είπε παλαιότερα και μιά ψυχή, στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, "ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ" αλλά γιά κοπέλλες ψηλές, ευπαρουσίαστες, με κάπως "ανοιχτό μυαλό" στο θέμα των σχέσεων που να έχουν "ευχάριστο χαρακτήρα" και να ξέρουν μαγειρική, βελονάκι και μπατίκ. Δεκτές και από επαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου