Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

- Κατά πάγια τακτική, το kazan dp.gr, είναι ανοιχτό στην γνώμη σας και αν το ζητήσετε μπορεί να φιλοξενηθεί ως κύριο σχόλιο.Αυτό έκανε και o φίλος Xarkyd. Μας έστειλε την παρακάτω επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια (χωρίς καμμία περικοπή ή άλλη διόρθωση). Την παραθέτουμε ως έχει :

"παύλο, από το ακατονόμαστο site με banάρανε και δεν πρόλαβα να απαντήσω στο δεύτερο σχόλιό σου στη φωτογραφία που σου αφιέρωσα τότε μπας και ξελαμπικάρεις λίγο μετά που σβήσατε τον πρόεδρο..σε αφήσανε επειδή ήσουνα το αγαπημένο τους παιδί να έχεις τον τελευταίο λόγο.. κι εσύ τώρα έχεις αφιερώσει όλη την ύπαρξή σου να θάβεις αυτούς για τους οποίους μέχρι πριν λίγο εκτελούσες χρέη ιεραπόστολου ..τους φίλους τους κάλεσα τώρα να σε καμαρώσουνε ...το γέλιο πάντα κάνει καλό στην υγεία..! vamos de nuevo, compay ! έχει ο καιρός γυρίσματα ε?κάτσε τώρα να αρθρογραφείς και να θάβεις αυτούς για τους οποίους πριν έμνωγες..κι είναι νομίζω σίγουρο ότι θα τους ξαναπλησιάσεις στο μέλλον να σε ξαναβάλουνε μέσα..γιατί ελπίζεις όσο κι αν δε θες να το παραδεχτείς ότι κάποια μέρα θα σε ξαναβάλουνε και θα είσαι πάλι "μέσα στα πράγματα"..για να σκορπάς απλόχερα τις αστείρευτες γνώσεις σου..τα έβαλες δήθεν με μια παρέα,γιατί γελούσαμε με αυτά που ακούγαμε..λες κι εσείς δεν είσαστε παρέα και δε συμπεριφερόσασταν εσείς σαν παρέα..λες και σεις δεν είχατε γνωριστεί μέσα στο ακατονόμαστο site..απλά εμείς δεν είχαμε το κόμπλεξ να το παραδεχτούμε ,δεν είναι δα και τίποτα τρομερό να έχει κανείς παρέα..ίσα ίσα καλό είναι είτε εντός οθόνης είτε εκτός οθόνης..σε κάλυπτε η παρέα σου για να μας κάνεις το μπαμπούλα...λες και δεν ήξερες ότι όσο ήταν οι δικοί σου πάνω μπορούσες ανενόχλητος να κάνεις τον cowboy χωρίς το φόβο του ban..και να μιλάς για φωτογραφία και για μεγάλους φωτογράφους (εννοοώντας πάντα τον εαυτό σου ..)..μάλλον ,τώρα το καταλαβαίνω,πολλές φορές ο χαβαλές μας ήτανε αντίδραση σ' όλο αυτό το δήθεν που κυκλοφορεί εκεί μέσα..
μια φωτογραφία στον ελεύθερό σου χρόνο δε σε ενδιαφέρει να τραβήξεις..γιατί απλά δε σε ενδιαφέρει η φωτογραφία..σε ενδιαφέρει μόνο να λες ,να λες και να πουλάς νταϊλίκι για τη φωτογραφία..κάτσε λοιπόν τώρα να παριστάνεις τη "φλογερή πένα" και τον αρθρογράφο..( http://kazandpgr.blogspot.com/ ) αφού σε πετάξανε κι εσένα έξω απ' τα σίδερα να μας κάνεις παρέα..ας κάνουμε παρεάκι λοιπόν..εμένα και του προέδρου καρφί δε μας καίγεται για το ban ,αφού βγάζουμε που και που και καμιά φωτογραφία και προσπαθούμε να δείχνουμε και σε κανένα φωτογραφικό site ότι τελοσπάντων προσπαθούμε να τραβάμε..εσύ που αλλού μπορείς να δείξεις κάτι?το έχεις ανάγκη το ακατονόμαστο site,γιατί μόνο σε αυτό μέσα μπορείς να λειτουργήσεις,γιατί μόνο αυτό ευλογεί την παρλαπίπα ασχέτως φωτογραφιών..τώρα τι μπορείς να κάνεις?ακόμα και τώρα παραμένεις εκεί "βράχος"..αντί να κάνεις κάτι οτιδήποτε δημιουργικό έφτιαξες αντιπολιτευτικό blog.....σου προτείνω αυτό το ζαχαροπλαστείο να το μετονομάσεις σε DAGR (= digital arthrography,greece)..σ' ευχαριστώ παρόλ' αυτά που συνέβαλλες στη διαγραφή μας και ξεκολλήσαμε από τους τσακωμούς σας και την κακομοιριά που είδα εκεί μέσα όσο ήμουνα...και μην πολυβρίζεις τον ντόκτορα γιατί 100% θα τον ξαναπλησιάσεις στο μέλλον για να σε βάλει μέσα μόλις βελτιωθούνε λίγο πάλι τα πράγματα για σας..
πάω έξω βόλτα,βαρέθηκα..
καλό καλοκαίρι σου εύχομαι
xarkyd , dirtyharrry"

14 σχόλια:

  1. τρια πραγματα ξερω xarkyd.
    1.δεν εισαι αποκλεισμενος οπως λες και το ξερεις. http://www.dpgr.gr/forum/index.php?action=profile;u=19559
    2.σιγουρα εισαι κρητικος :-)
    3.μου λειπεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμμμμ το κολπο το ξερετε? Δεν το ξερετε?
    Τους περισσοτερους που τους εχει ban-αρι ΔΕΝ το ανακοινωνουνε οπως πχ 'αποκλεισμενο μελος' ΑΛΛΑ απλα του μπλοκαρει τους κωδικους προσβασης. Ετσι ολοι νομιζουν οτι το μελος απλα εχασε το ενδιαφερον του και δεν ασχολειτε αλλα η αληθεια ειναι οτι τον εχει φαει το μαυρο φιδι και δεν μπορει να μπει μεσα ειτε να πει την αποψη του ειτε να διαμαρτηρηθει.... Αααν θελεις να παραπονεθεις θα πρεπει να κανεις ΝΕΟ λογαριασμο,ετσι ο 'μαγκας' μπορει να ισχυριζεται οτι εχει 25000 ενεργα μελη και διαφορα αλλα πρασινα αλογα!!!
    Και μετα βεβαια σε ξαναμπαναρει (αφου επιτελεσες την αποστολη σου σαν-λεει-διπλοεγγραφη!!).
    Ετσι απλα παστρικα και ωραια.
    Ομορφος κοσμος αγγελικα πλασμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ισχύει αυτό ... χέστα
    (Ομορφος κοσμος αγγελικα πλασμενος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γουσταρω πολυ τους ανωνυμους. οταν μεγαλωσω θελω να γινω κι εγω ενας απ αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρετε πόσοι έχουν χαθεί απο τον καιρό που έχω γίνει μέλος ; Ειναι απιστευτο !!
    Σήμερα περιδιάβαζα ένα θέμα και βαρέθηκα να μετρώ.
    Μήπως φταίμε εμείς οι Νεοέλληνες σε τελική ανάλυση;Μέχρι τον Κοκό και τους συνταγματαρχαίους τους φάγαμε.
    Smeagol,Petrosky,Τηλεμαχος,Παυλος,Γιοννεκ,ααω,jeanjean,digibill,behrakis,manosmm,fmmanos ....
    Συν οι δεκάδες που απλώς έφυγαν.
    Δέν φαντάζομαι να θέλετε όλο τον κατάλογο.

    Τελικά, ναι , φταίμε εμείς οι Νεοέλληνες ή κατά τον Σαββόπουλο οι κολοέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mitso'm, επειδη ακριβως ζουμε τελικα σε ομορφο κοσμο αγγελικα πλασμενο, θα συνεχισω να προτιμω την ανωνυμια.
    Και ξερεις γιατι;
    Γιατι εσυ καλοπιστα πιστευεις οτι ο χ δεν ειναι αποκλεισμενος, απλά δεν ξαναμπαινει.
    Στην πραξη τον εχουν αποκλεισει απο μεσα!
    Γιατι λοιπον παιζεις το παιχνιδι τους;
    Προτιμω την ανωνυμια γιατι δεν τους φοβαμαι.
    Τους συχαινομαι!

    Αυτα και τιποτ' αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον φιλο mitsom με καθε καλη διαθεση...
    Τον Δεκεμβριο στους τοιχους ηταν γραμμενο ενα συνθημα '...φοραμε κρανη γιατι εισαστε ρουφιανοι....' (φυσικα και δεν αναφερομε στον διαχειριστη που μας φιλοξενει εδω και καταχραζομαστε την καλοσυνη του,καθε αλλο)
    Αναφερωμε σε κατι 'καλα παιδια' (ξιξιφορους και λοιπους 'ρουφιανους' και εσατζιδες).
    Γιαυτο πριν εκφρασεις γνωμη ρωτα κι'ολας. Καμμια φορα αυτο που εσυ θεωρεις απιθανο πιθανον και να μην ειναι...
    Ρωτα και τον Παυλο, ξερει αρκετα και τα εχει υποστει απο πολλους περιεργους που το παιζανε και φιλοι του.
    Συγνωμη και παλι για την φλυαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παυλο μου γιατι ασχολησε με αυτους?
    Αυτοι πανε τελειωσανε.
    Οπως πολυ σωστα γραφεις μονο γελιο βγαζουν τωρα.
    Διοχετευσε την δημιουργικοτητα σου αλλου και αστους να μαραζοσουν.
    Οσο ασχολησε τους δινεις και αξια
    Φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παυλε κανενας τροπος να φαινονται τα αναρτημενα σχολια κατω απο καθε καταχωριση δεν υπαρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι μας ειπες τωρα..
    εγω προτιμω την επωνυμια γιατι τους φοβαμαι. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Παυλε κανενας τροπος να φαινονται τα αναρτημενα σχολια κατω απο καθε καταχωριση δεν υπαρχει?"

    Έχουμε επανειλημμένως προσπαθήσει γιά το θέμα αλλά τελικά υπάρχει κάποιο bug (?) και δεν εμφανίζονται.Σε λίγες ημέρες όμως το πρόβλημα θα διορθωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν και δεν μ αρεσει η ανωνυμια θα σε συμβουλευα τουλαχιστον να το αλλαξεις σε ανωνυμος76 επι παραδειγματι για να ξερει τουλαχιστον ο καθενας,ποιος ανωνυμος ειναι καθε φορα και με ποιον τροπο σκεψης προσπαθουμε να επικοινωνησουμε.

    θα απαντησω γιατι τους κανω την χαρη και παιζω το παιχνιδι τους εμμεσα-οπως λες. οχι μονο σε σενα αλλα και σε οσους αναρωτιουνται πολλες φορες γι αυτους που παραμενουν μεσα. με ενα παραδειγμα.
    οταν παω σε ενα μαγαζι να πιω ενα ποτακι ποτε δεν σκεφτομαι ποιος το εχει και οτι θα του αφησω τα λεφτα μου και θα τον κανω μαγκα. ουτε κοιταζω τριγυρω μου αν γουσταρω εκει μεσα ολες τις παρεες ωστε να αποφασισω αν θα κατσω. γιατι τοτε θα ανοιγα ενα προσωπικο μπλοκ... συγνωμη, θα εμενα στο σπιτι μου ηθελα να πω και θα αδειαζα με τα ιδια λεφτα ενα μπουκαλι ουισκι. (κρατωντας τις φωτογραφιες στο συρταρι μου).
    και μην ακουσω σαν αντι-επιχειρημα οτι υπαρχουν καλα μαγαζια με καλα αφεντικα και με καλους θαμωνες, γιατι ηδη αρχιζω να γελαω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To dpgr, πήρε την κάτω βόλτα, απο τότε που έφυγαν (απ'την ομάδα) οι "καλοί" και έμειναν οι αφελείς (που δεν φταίνε)και τα διπρόσωπα φίδια...

    Με ξανα-απέκλεισαν (τη διπλοεγγραφή μου δλδ).
    Χέστηκα, άλλωστε όπως έγραψα και αλλού, αποτυχημένη ήταν αυτή η κίνηση, δεν μπορώ να μήν είμαι ο εαυτός μου.

    Οσον αφορά τα όσα ανέφερε ο xarkyd παραπάνω, αγαπητέ μου, στον Παύλο (και τα περι συμπεριφοράς) τα έχω πεί, σε ανύποπτο χρόνο, και δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά γιατι ασχολείται σε τέτοιο βαθμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν χρειαζεται να ασχολειστε, προσθετη αξια τους δινετεεε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή