Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

- Και το "μέλος" συνεχίζει :
"Είναι τέχνη η πορνογραφία";

Koίταξε να δείς αγαπητέ. Δεν ξέρω λέγοντας πορνογραφία σε τι ακριβώς αναφέρεσαι. Πάντως επειδή είδα μιά εμμονή σου στις πεολειχίες της φωτογραφίας, θα σούλεγα ειδικά γι΄αυτήν, πως είναι πραγματική τέχνη απόδειξη η Μαντάμ Σούλα που έχει κάνει δύο τετραόροφα στην Γλυφάδα και ένα εξοχικό στο μαγευτικό Πόρτο-Ράφτη χώρια που έχει και κάτι προνομιούχες της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ. Κι όλα αυτά με τί παρακαλώ ? Με τα τσιμπούκια ! Μάλιστα κυρ-Παντελή μου με τα τσιμπούκια !

"Και τι το διαφορετικό έχει από snapshots μεταμεσονύχτιου filmnet; Θα είχατε την ίδια άποψη και αντιμετώπιση αν βλέπατε την ίδια θεματολογία με ομόφυλα ζευγάρια, σκυλιά – ανθρώπους, νεκρόφιλους, κοπρολάγνους κ.α.; Θα επιλέγατε ποτέ αυτές τις φωτογραφίες για τη διακόσμηση του καταστήματος ή του σαλονιού σας; Θα τα δείχνατε με την ίδια ευκολία στα παιδιά σας";

Από τα λεγόμενά σου συνολικά, αντιλαμβανόμεθα όλοι, ότι σίγουρα εσύ έχεις μιά πολύ πιό ..."εμπεριστατωμένη άποψη" γιά την πορνογραφία. Εμείς οι κακομοίρηδες σε ένα αθώο "Διάβασέ με" μείναμε και σε ένα αφελές "Αθήνα-Λας Βέγκας", οι δε πιό high tech της γενιάς μου που είχαν και βίντεο, άντε να έφτασαν και μέχρι το "Παλαμάρι του Βαρκάρη" σε σκηνοθεσία Νάσου Σπυρή, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω και από όσο έλεγξα το βιβλιάριο ασθενείας του, σκάει από "υγεία". Δεν είναι ούτε "ομοφυλόφιλος", ούτε "ναρκομανής", ούτε ψυχασθενής". (Ούτε καν κομμουνιστής). Το θέμα με τα filmnet και νόβες κλπ μέ έχει απασχολήσει και μένα, διότι δεν τα πάω καλά με αυτά τα ρημάδια τα μηχανήματα και όποτε ψάχνω κάνα κωλαράκι-κάνα βυζάκι, όλο πάνω σε κάτι κροκόδειλα πέφτω και κάτι βασιλικούς πιγκουίνους ξέρεις αυτά που περπατάνε στον πάγο σα συγκαμένα. Αν μπορείς λοιπόν να μου στείλεις με κάποιο τρόπο τις συχνότητες του διαβόλου κάντο, διότι άνθρωποι είμεθα και μείς και κάτι πρέπει νάχουμε πάντα γιά μιά ώρα ανάγκης βρε αδερφέ... Διότι από ότι κατάλαβα εσύ είσαι άσσος σε αυτά και πιάνεις πουλιά στον αέρα. (στα ηλεκτρονικά εννοώ).(αλλά και γενικώς). Το άλλο με τις νεκροφιλίες και τα σκυλιά δεν τόχω κάνει ακόμη έχω πρόβλημα με τη σπιτονοικοκυρά δεν με αφήνει να φέρω σκυλιά στο σπίτι, γιά νεκρούς όμως δεν μούχει πεί κάτι, υποθέτω δεν θάχει πρόβλημα, θα την ψάξω έτσι λοιπόν. Όσο γιά την κοπρολαγνία που αναφέρεις, μάλλον τελικά έχει αρχίσει να μου αρέσει, ήδη μετά τους λόγους του Άδωνι Γεωργιάδη λέω να αρχίσω να μελετώ σε βάθος και τα μηνύματά σου. Και φυσικά εννοείται πως δεν θα κρεμούσα ποτέ πέη και όρχεις στου τοίχους μου διότι γιά να το κάνω θάπρεπε να κατεβάσω πρώτα τις φωτογραφίες του Καρατζαφέρη και του Πλεύρη. Διότι πόσα αρχίδια μπορούν να κρέμονται ταυτόχρονα σε ένα τοίχο ? Και στα παιδιά μου, όχι δεν θάδειχνα τέτοια αισχρά πράγματα και μάλιστα θα τα μάθαινα ότι κακό δεν είναι να είσαι διεστραμμένος αλλά το να μην μπορείς να βάλεις μιά γραβάτα πάνω σου και να το κρύψεις.

Ελλάς-Ελλήνων-Γουρουνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου