Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

- Μόνος ή Γιάννος ?

- "Σε αυτή την εκλογική διαδικασία δεν θα είμαι στις λίστες του ΠΑΣΟΚ".

Μιά δήλωση-χρησμός του Γιάννου Παπαντωνίου που όπως όλοι οι χρησμοί, επιδέχεται πάμπολλων ερμηνειών :

1. Δεν γουστάρω να ξαναείμαι υποψήφιος γιατί σας σιχάθηκα αχάριστα πλάσματα και τόσο δηλαδή που ασχολήθηκα μαζί σας, πολύ σας είναι !

2. Έχω πολλά να προσφέρω ακόμη εγώ ο μέγας εγκέφαλος της οικονομίας αλλά κάποιοι κακοί άνθρωποι, (λέγε με Γιώργο) δεν εκτιμάνε αρκούντως την (ούτως ή άλλως αναμφισβήτητη) αξία μου και την εμορφιά μου και με ζηλεύουν και με εχθρεύονται αλλά αυτοί θα χάσουν !

3. Ναααά κάνει ο κώλος μου να είμαι υποψήφιος αλλά ο Γιωργάκης μαμά δεν με παίζει πιά γιατί λέει ότι δεν θέλει να με έχει πιά φίλο. (Σνιφ !)

4. Το ξέρω ότι θα σας λείψει το έργο μου και το χαμόγελό μου αλλά δυστυχώς έχω κουραστεί να εργάζομαι γιά το καλό της χώρας σας και σκέφτομαι να αποσυρθώ στην γκαρνταρόμπα μου και να γράψω τα απομνημονεύματά μου.

5. Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι υποψήφιος  στην όμορφή σας χώρα αλλά δυστυχώς είχα μία πολύ καλή πρόταση να αναλάβω το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας της Αγκόλα.(Είχα βρεί και προϊστάμενος στο τμήμα ανταλλακτικών της Χιουντάι αλλά ήταν στο Μενίδι και έπρεπε να αλλάζω τρείς συγκοινωνίες).

Διαλέγετε και παίρνετε.
(Πάντως η τιμή της ντομάτας σήμερα στις λαϊκές, βρίσκεται περίπου στο 1,70).

1 σχόλιο:

  1. Αχ αυτό το ακαταμάχητο χαμόγελο της Κολγκέιτ... κάτι ξέρουν οι νταβατζήδες και το έχουν βάλει στην κάβα των "πρωθυπουργήσιμων" (μαζί με Σουφλιά, Αλ. Παπαδόπουλο και άλλες πρόθυμες ορντινάτσες) της συγκυβέρνησης γερμανικού τύπου που επωάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή