Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

- Ένας αναγνώστης μας ρωτάει

γιατί δεν έχουμε ασχοληθεί με το θέμα της παραίτησης Μανώλη.

   Μα αγαπητέ αναγνώστη, αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η υπ' αριθμ.447 "παραίτηση" του συγκεκριμένου. Και επειδή κάθε φορά που τον βλέπω στα παράθυρα νομίζω πως βρίσκομαι σε ένα διαρκές ντεζαβού, περιμένω να περάσει κανένα δεκαήμερο γιατί τον έχω πάρει λίγο από φόβο αυτόν τον άνθρωπο. Τον έχω δηλαδή ικανό να γυρίσει πίσω σε κάποια στιγμή και να αρχίσει να μας λέει τίποτε ιστορίες γιά τούννελ με ένα λευκό φώς στο βάθος και λοιπά χαρδαβελλοειδή. Ξέρεις τί εννοώ... near-death experiences και τέτοια... Γι' αυτό σου λέω... κάτσε να σιγουρευτούμε πρώτα...

7 σχόλια:

  1. Ένα άλλο θέμα που καίει σαν καυτή πατάτα γιά τους πολιτικούς Πασοκ και ΝΔ κσι κσνείς τους δεν θέλει να το αγγίξει, είναι η πρόταση του λεγόμενου επιχειρηματικού κόσμου, γιά συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων.
    Η Μέρκελ τα κατάφερε αλλά εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε-γέλασε...
    Πάντως βλέπω ότι κάποια στιγμή, θα το δούμε μπροστά μας αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιό πιθανό θα έβλεπα ένα σχήμα με
    Πανούση-Νταλάρα ή με Λαζόπουλο-Ντενίση
    ή με Barbagiannis-Novus,
    παρά αυτό που αναφέρεις.
    (ειδικά το τελευταίο "σχήμα" να (ξανά)έβλεπα
    και ας πέθαινα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όμως η συνεργασία ΝΔ - ΛΑΟΣ "ψήνεται".
    Γιατί:
    - Απ' το ΠΑΣΟΚ έχουν (ακόμα) αναστολές (και καλά κάνουν)
    - Το ΚΚΕ δεν συνεργάζεται με κανένα (χμμμ ..)
    - Ο ΣΥΝ, ποιος ΣΥΝ? Ποιος θα ψηφίσει ΣΥΝ κάτω απ τέτοιες συνθήκες?

    Οπότε ...βοήθειά μας!
    (και πλυθήτε καλά για άλλη μια φορά ακόμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παύλε, μηδέ προ του τέλους μακάριζε !
    Οι μηχανισμοί τηε εξουσίας, οι υπόγειες διασυνδέσεις και οι διαπλοκές, όλα αυτά είναι μοιρασμένα στους δύο μεγάλους.
    Όσο οι μηχανισμοί λειτουργούν "καλά" και ο κ. Δασκαλόπουλος και η Ένωση Ελληνικών Βιομηχανιών, οι τραπεζίτες, οι πετρελαιάδες, οι μεγαλέμποροι κάνουν τη δουλειά τους, δεν θα δούμε τίποτε "περίεργο".
    Επειδή όμως τα πράγματα και οι μηχανισμοί της εξουσίας έχουν πλέον δομικά προβλήματα και όλοι οι παραπάνω αξιότιμοι αρχίζουν να έχουν και αυτοί προβλήματα, το φανταστικό σενάριο συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ίσως να αρχίσει να γίνεται λιγότερο φανταστικό με τον καιρό.
    Θα το καταλάβουμε πάντως αν πάει προς τα κει το πράγμα, αν παρακολουθούμε τον Πρετεντέρη και τους λοιπούς αστέρες των δελτίων ειδήσεων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν το ΠΑΣΟΚ δεν πάρει αυτοδυναμία, θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τους Οικολόγους. Και με τους δύο δεν θα μπορέσει να κυβερνήσει και να πάρει τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα. Οπότε πάει για κατάρρευση (με αποτυχία) το σχήμα αυτό.
    Πάντως ο Κωστάκης δεν είναι χαζός (ανίκανος ναι, χαζός όχι) και κοιτάει τι πρέπει να κάνει για να ξαναβγεί πρωθυπουργός σε 4-5 χρόνια το πολύ.

    Ο Γιωργάκης θα έχει την ...καυτή πατάτα της οικονομίας στα χέρια του τα επόμενα χρόνια και τα φαινόμενα λένε ότι θα τον ...τσουρουφλίσει!

    Υ.Γ. Α ρε Παύλε, άλλαξα ημερομηνία και απο 11 το πήγα 4, τώρα πρέπει να το ξανα-αλλάξω...Με έκαψες με τις προβλέψεις σου! :-) LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την μέρα του σχολίου οι εκλογές είχαν προγραμματισμένη από τον πολιτικώς αείμνηστο Πρωθυπουργό μας ημερομηνία στις 11 και όχι στις 4 Οκτώβρη.Ρώτα και την Φάνη. Προφανώς είδε ο Καραμανλής πως δεν θα μπορέσει να υποφέρει το εσωκομματικό του μαρτύριο γιά άλλη μιά εβδομάδα. Δεν λές που δεν τόκανε και γιά αυτή την Κυριακή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ό,τι & να λέτε εσείς, ο Κωστάκης έχει κοιν. πολιτική..
    Γι' αυτό & δεν κάνει τις εκλογές νωρίτερα..
    Πότε θα προλάβουν να ραφτούν οι κυρίες & οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ?
    Ειδικά η Άντα.. Ολόκληρη "πρώτη κυρία της χώρας" θα είναι με το συνολάκι-"ρεζέρβα" των ευρωκλογών..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή