Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Προσευχή - Μετάνοια - Σεξ

- Διαβάσαμε την είδηση στην zougla.gr και δεν την πιστεύαμε : η Kαθολική Εκκλησία του Λονδίνου σε βιβλίο που εξέδωσε, συμβουλεύει το ζευγάρι, κάθε φορά που θέλει λέει να ...συνευρεθεί, να ακολουθεί την εξής διαδικασία : Πρώτα να προσεύχεται γιά να "εξαγνίσει" την πράξη, μετά να μετανοεί και ύστερα να κάνει σεξ.

Καλέ σιγά το πράγμα, εμείς οι ελληνορθόδοξοι αυτό το κάνουμε χρόνια. Βέβαια με μιά άλλη σειρά. Πρώτα κάνουμε σεξ, μετά μετανιώνουμε που το κάναμε και ύστερα προσευχόμαστε να μην το μάθει η γυναίκα μας !

4 σχόλια:

  1. Λοιπόν, θεωρούσα τον ευατό μου προχωρημένο και ανοικτόμυαλο άτομο.
    Από "απελευθερωμένο" πολιτικό και παρεΐστικο χώρο προερχόμενος, με τα διαβάσματα της νεότητός μου (από Ντε Σαντ μέχρι Μπωντλερ και από Ηλ. Πετρόπουλο μέχρι Μπατάϊγ), με τις αντίστοιχες πρωτοπορειακές ταινίες κλπ κλπ.
    Αλλά τέτοια "γούστα" δεν τα είχα ματακούσει. Πρώτα να προσεύχεσαι, μετά να μετανοείς (για ποιό πράγμα, για το ότι προσευχήθηκες;) και μετά να το κάνεις. Πολύ kinky οι άνθρωποι!!!

    Υ.Γ. Και καλά για τους νέους, που η επιθυμία και οι βιολογικές αντοχές, συνήθως, συμβαδίζουν. Εμείς οι πενηντάρηδες, που όλο και κάποια υποψία στένωσης θα υπάρχει, θα αντέξουμε μέχρι να φτάσουμε στο τρίτο μέρος; Ή θα μας μείνει μόνο η προσευχή και η μετάνοια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ γιά ποιό τρίτο μέρος να αντέξουμε ? Εδώ μέχρι τις διαφημίσεις δεν φτάνουμε και μας παίρνει ο ύπνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολα γινονται.
    ο μουσουλμανος σωθηκε απο τον λιβα γιατι προσευχηθηκε και γυρω γυρω χαμος στην μεση ησυχια.και πιστεψε.
    ο χριστιανος το ιδιο οταν ερχοταν τρικυμια και ηταν στην βαρκουλα του.
    ο εβραιος πιστεψε γιατι οταν του καθησε φαση σε ενα παγκακι σαββατο μερα, προσευχηθηκε και.. γυρω και παντου σαββατο στην μεση κυριακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλιώς τα ξέρω εγώ αυτά: Ότι δηλαδή τα τρία πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο είναι ένα ποτό πριν κι ένα τσιγάρο μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή